Opsætning af bøger, plakater, digitale flyers, magasiner, bannere, o.lign.

Jeg er vild med at sætte bøger op. Ikke mindst at gøre indholdet interessant, overskueligt og lækkert. Det gælder for så vidt også flyers, foldere og digitale/trykbare plakater. For tiden laver jeg eksklusivt alt grafisk materiale for en dansk boksepromoter. Det inkluderer enorme bannere, plakater, digitale flyers og hjemmesider for alle bokserne. 

Jeg sætter alle bøger op for Socialfagligt Forlag og er begyndt at tage flere opgaver udefra. 

Det er en stor proces som tager mange timer. Men jeg ved også at man – sjældent – blive rig at af skrive bøger, så jeg kan ikke tage min normale timepris. Derfor har jeg et fast beløb for de forskellige opgaver. 

Eksempler på bøger og
andet grafisk jeg har lavet

I samarbejde med Holymoly.dk
I samarbejde med holymoly.dk

Prissætning

Priser for at sætte bøger op:

25-100 sider: 3500 ex. moms
101-250 sider: 4500 ex. moms


Priser for at sætte plakater op:

A2, A1, A3, A4 – trykklar og digital, pr. stk: 1000 ex. moms. 
Digital flyer – pr. stk: 600 ex. moms. 

Priser for folder og mindre hæfter.
5-24 sider


I Prisen:

– Levering af trykklar fil inden for 2-4 uger fra bestilling 
– Omslag også lavet klar til trykfilen
– Du kan bestemme fonte, etc. eller jeg kan gøre det for dig. 
– Hjælp til at indhente priser på tryk og sende denne til tryk i direkte dialog med trykkeri.
– Hjælp til stregkode.  

OBS: sørg for at der er læst korrektur forinden. Skal der være billeder med skal de min. være i opløsningen 300 DPI.