Opsætning af bøger, plakater, digitale flyers, magasiner, bannere, o.lign.

Opsætning af bøger, plakater, digitale flyers,
magasiner, bannere, o.lign.

Jeg er vild med at sætte bøger op. Ikke mindst at gøre indholdet interessant, overskueligt og lækkert. Det gælder for så vidt også flyers, foldere og digitale/trykbare plakater. For tiden laver jeg eksklusivt alt grafisk materiale for en dansk boksepromoter. Det inkluderer enorme bannere, plakater, digitale flyers og hjemmesider for alle bokserne. 

Jeg sætter alle bøger op for Socialfagligt Forlag og er begyndt at tage flere opgaver udefra. 

Det er en stor proces som tager mange timer. Men jeg ved også at man – sjældent – blive rig at af skrive bøger, så jeg kan ikke tage min normale timepris. Derfor har jeg et fast beløb for de forskellige opgaver. 

Jeg er vild med at sætte bøger op. Ikke mindst at gøre indholdet interessant, overskueligt og lækkert. Det gælder for så vidt også flyers, foldere og digitale/trykbare plakater. For tiden laver jeg eksklusivt alt grafisk materiale for en dansk boksepromoter. Det inkluderer enorme bannere, plakater, digitale flyers og hjemmesider for alle bokserne. 

Jeg sætter alle bøger op for Socialfagligt Forlag og er begyndt at tage flere opgaver udefra. 

Det er en stor proces som tager mange timer. Men jeg ved også at man – sjældent – blive rig at af skrive bøger, så jeg kan ikke tage min normale timepris. Derfor har jeg et fast beløb for de forskellige opgaver. 

Eksempler på bøger og
andet grafisk jeg har lavet