VI GENTAGER GALLA FOR SÅRBARE UNGE. 30 april.

Fundamentets Galla i starten af 2020 sikrede foreningens arbejde. Flere af de deltagende virksomheder har opfordret os til at afholde arrangementet igen med lovning og bordbestilling. Økonomien er altid trang i en så uafhængig social organisation og derfor har vi valgt at gentage arrangementet. Med et solidt program, underholdning, auktion, god mad, fantastisk drikke og meget mere!

“Derfor støtter vi Fundamentet”. Det Aarhusianske erhvervsliv om opbakningen til Fundamentet. 

Niels Peter Holm, NPVision. 

Henrik Lind. Lind Invest. 

Jørgen Danielsen. Casablanca, 6. Frederiks Kro.

Fundamentet er godkendt efter ligningslovens §12, stk. 3. Det betyder, at virksomheder kan indgå en støtteaftale med Fundamentet, der giver virksomheden skattefradrag svarende til støttens størrelse. Skattefradraget kan maksimalt være 15% af virksomhedens skattepligtige indkomst. Skal virksomheden f.eks. betale skat af 1.000.000 kroner, kan virksomheden altså opnå et skattefradrag på op til 150.000 kroner. 

For at dette er muligt, skal virksomheden binde sig til at betale et fast årligt støttebeløb til Fundamentet i en 10-årig periode. Det gøres via en kontrakt.

Læs invitationen og mere om Fundamentet ved at klikke HER.

"Arrangementet sikrede Fundamentets overlevelse i en meget svær tid. Nu kan Galla sikre udviklingen af bl.a. behandlinger til udsatte, Danmarks første rigtige HF-uddannelse til sårbare unge, og en lang række aktiviteter som er med til at få folk unge tilbage i uddannelse og beskæftigelse"

Uden et sted at holde arrangementet. Uden virksomhederne. Uden underholdningen. Uden sponsorerne. Ingen Galla. Ingen indtægt. Ingen af de her fantastiske muligheder. Så vi har brug for dig og for jer!
Steffen rasmussen
Stifter af Fundamentet, og daglig leder.

Lidt fotos fra Fundamentet og Galla

Vil du forstå hvad Fundamentet egentligt er? besøg www.fundamentet.org eller www.facebook.com/fundamentetdk

www.fundamentet.org     –    www.facebook.com/fundamentetdk