Så er der kriller i maven! jeg håber i vil læse den her til ende:
Jeg leder nemlig efter noget som jeg håber en af jer har!

Lige en kort, kort forhistorie: 

Jeg stiftede tilbage i 2013 Fundamentet som jeg siden drev og ledte frem til januar i år. Det er givet videre og skønt personale og bestyrelse driver det idag med ca. 17 ansatte og en hær af dejlige frivillige.

Siden jeg gav det fra mig har jeg haft 10 t./ugentligt “hjemmefra” (altså fra mit kontor i min nye virksomhed Center For Social Nytænkning) hvor jeg har fundraiset for organisationen. Nu er vi nået dertil hvor de er nogenlunde sikret og ligeledes kan fortsætte selv og det betyder jeg endeliggyldigt kan give slip på mit hjertebarn. Omend jeg er fuldtidsselvstændig så ligger det ret dybt i mit værdisæt ikke at køre med ordinære høje priser da jeg ønsker at alle skal have råd til at bruge det jeg og vi kan. Ligeledes er en stor del af mit formål at skabe løsninger på sociale problemstillinger og udfordringer og det tjener man ikke penge på når det mest er via social lobbyisme.

SÅ:

Jeg skal nu finde et nyt lille arbejde som jeg kan lave “hjemmefra” altså uden fast fremmøde. Jeg elsker at hjælpe folk med opstart og udvikling af projekter, foreninger og virksomheder. Jeg er god til at skabe funding, jeg har et fantastisk netværk og synes især ansigt-til-ansigt er sparring er fantastisk at give. Jeg har vundet flere priser, udgivet to bøger og har et hav af projekter bag mig så jeg har efterhånden en tillid til det jeg kan og en lyst til at give det videre – og det gør at jeg ønsker at finde et sted som kan bruge mine kompetencer fast nogle få timer om ugen. Dels til at sikre min husleje, men især til at skabe en glæde, en lyst og noget godt for dem som vælger at bruge mig.


Mit CV kan hentes lige her: CV Steffen Rasmussen 2018

Og så kan du ringe til mig på 26195278 eller smide en mail på steffen@cfsn.dk
Jeg driver til dagligt Center For Social Nytænkning som er et kontor-og arbejdsfællesskab med fokus på sociale initiativer og social nytænkning.
Men netop fordi det er som det er, kan jeg selv styre min tid og opgaver og drømmer om noget fast ved siden af det “frie”.

Om det er med fast fakturering i en prøveperiode eller ordinær løn er mig underordnet. Det handler om glæden ved at lave noget som giver mening!
Uanset om det omhandler et socialt projekt eller erhvervsudvikling så er jeg enormt nysgerrig!