Sidder du eller en du er nær alene juleaften?Jeg holder åben juleaften i år som jeg plejer. Det betyder at hvis du eller andre sidder alene juleaften, er træt af familien, ikke har ungerne i år, eller har en anden grund til at have brug for godt selskab juleaften, så har jeg ca. 40 pladser til en skøn, klassisk juleaften!

Som altid skal vi have den store julemenu tilberedt af en god kok – derudover er der øl, sodavand, vin, juleknas og julegodter, og selvfølgelig julemusik! Pakkeleg skal vi også spille, og så har jeg jo min søde hund Ramses med.

Som noget nyt flytter jeg det i år fra Langenæsstien ud til Egå, hvor højskolen har været så sød at lade mig holde julen der, i de hyggeligste rammer hidtil! Billederne her stammer fra Langenæsstien. I år bliver endnu hyggeligere!

Jeg vil helst ikke havde vi bliver meget mere end 40, da vi skal have tid til at sludre, hygge og jule. Der er pt. ca. 12 tilmeldte, og nu kommer den altså ud offentligt :-)Det koster 80 kroner, og tag gerne en pakke med til pakkeleg. Har du ikke råd, så skal du selvfølgelig med alligevel.
Tilmelding sker på steffen@cfsn.dk eller ved at ringe på 26195278. Smid bare en sms hvis ikke jeg tager den, så skal jeg nok ringe tilbage!